Моя головна вимога до будь-якої системи страхування – це продуманість кожного шва та регулювання. Я часто працюю з людьми різної статури, і те, як сидить обв'язка, впливає на втому наприкінці дня. Спорядження, яке я використовую зараз, вражає своєю ергономікою. Виробник, схоже, консультувався з реальними промисловими альпіністами, адже всі кільця, застібки та підвіски знаходяться саме там, де вони потрібні. Але найприємніше – це безпека. Я переконався, що використання якісної фурнітури від європейських партнерів у поєднанні з українськими текстильними матеріалами дає ефект, який перевершує деякі чисті імпортні аналоги. Якщо говорити про технічні деталі, то подовження ривка та показники руйнівного навантаження повністю відповідають нормам EN. Тепер, коли я чую, що українське спорядження поступається європейському, я просто пропоную провести сліпий тест на міцність. Результати таких тестів завжди дивують скептиків, тому що цифри говорять самі за себе. Повні відомості: https://uagolos.com/chomu-ukrayinsk...p-sky-ne-postupayutsya-yevropejskym-analogam/ .